lauantai 14. huhtikuuta 2012

Meikkipussi / penaali

Uusi kone on saapunut! Voi tätä onnea ja iloa! Surautin sillä samantien kokeeksi itselleni epäkäytännöllisen meikkipussin. Epäkäytännöllisen siksi, että vuorikangas on vaaleaa (tahriintuu varmasti käytössä nopeasti) - mutta ei haittaa! Minulla on taas toimiva ompelukone!Kokeilin pussukan ompelua myös siksi, että halusin nähdä miten vetoketjun ompelu onnistuu uudella tavalla, eli siten, että vetoketjun päihin tulee tuollaiset kankaat, jotka piilottavat vetoketjun päät sisäänsä. En ole ennen saanut mielestäni tarpeeksi siistiä jälkeä, kun en tiedä mihin ne päät tunkisin, mutta tällä tavalla sekin ongelma on ratkaistu. Vielä kun oppisi ompelemaan vähän suorempaan - mutta ei haittaa! Toimiva ompelukone pelastaa kaiken!

4 kommenttia:

 1. Hieno pussukka ja kaunis kangas.
  Nuo kangaskaitaleet vetoketjun päissä ovat kyllä siistit.
  Missä vaiheessa ja miten ne kannattaisi ommella?

  VastaaPoista
 2. Ne ommellaan kiinni vetoketjun päihin ja sen jälkeen vetoketju ommellaan normaalisti kiinni pussin sivuihin / vuoreen. Voisin tehdä aiheesta oman postauksensa, niin tulee selitettyä vähän paremmin :)

  VastaaPoista
 3. Kommentoinkin jo toiseen kirjoitukseenne, että oletteko tätä muffinssikangasta hankkimassa lisää, ennenkö äkkäsin lukea näitä uudempia tekstejä, eli tuskin on kankaita lisää enää tulossa. Minulle iski nyt aivan totaalinen inspiraatio tästä muffinssikankaasta, olisko teillä antaa mitään vinkkejä, että mistä sitä voisi saada käsiinsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti muffinsikangasta ei enää saa. Sitä oli tukussa alkujaankin vähän enkä ole muissa kaupoissa siihen törmännyt. Valitettavasti :(

   Poista