sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Nyt se on täällä! Kirja-arvonta!

Niin kuin viime viikolla lupailin, pistetään kevään kunniaksi pystyyn kirja-arvonta ja arvonnassa tälla kertaa "Mekkoni Mun" niminen teos. Kirja ei nimestään huolimatta keskisty ainoastaan mekkoihin, vaan kansien sisältä löytyvät mm. pehmolelun, laukun ja sisustustyynyn kaavatkin. Tykkään tästä kirjasta myös siksi, että kaavat eivät lopu 140cm kokoon, vaan ommeltavaa riittää isommillekin tytöille, jopa meille mekoista pitäville äideille!Lisätietoa kirjasta mm. täällä.

Miten sitten voit voittaa kirjan itsellesi? Siten, että paljastat minkälaisia käsityösuunnitelmia sinulla on tälle keväälle. Itselläni on työn alla (taas!) pari pyyhettä ja lisäksi haluaisin ommella itselleni keväisen kassin, mutta jostain syystä on niin kamalan vaikea ommella itselle mitään, että saas nähdä tuleeko kassi vai tytölle mekko.

Arvonta sulkeutuu lauantaina 7.4! Onnea arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Jiiihaaa! Verhoja on tulossa, keittiöön nyt ainakin. Jotain pirteää, vihreää tai keltaista pääsiäisen kunniaksi :)

  Vielä kun tuon kirjan saisi, niin alkaisi olla ompeluprojekteja taas riittämiin, ainakin hetkeksi.

  -Milla.

  VastaaPoista
 2. Työn alla ei ole tällä hetkellä mitään, mutta ehkäpä tuosta kirjasta löytyisi ideoita? *Vink vink!*

  Annu

  VastaaPoista
 3. Työn alla olisi siskolle vetoketjutopin kavennus, pikkuotuksien virkkaamista ja jos vain mitenkään jaksaisin ja löytäisin sopivan kankaan, niin tekisin itselleni juuri sopivan mekon. Söpön semmoisen. :3
  Tein vähän aika sitten penaalin blogisi innoittamana ystävälleni syntymäpäivälahjaksi, ja siitä tuli oikein mainio. Kiitos siis siitä~~

  VastaaPoista
 4. Työn alla on tytölle (pian 6v) tunika- housusetti ja ajatuksen tasolla vaikka mitä! Voi, tahtoisin niin kovasti tuon kirjan...

  VastaaPoista
 5. Oi, että ihanaa! Erityisesti mukavaa kuultavaa, että koot eivät lopu 140 cm:iin. Nuorin meillä siinä huituvilla, että onko 135cm vai 140cm. Mekoista tykkää ja äiti tykkäisi ommella ja harjoitella. Jospa arvontaonni lykästäisi :O)

  VastaaPoista
 6. Hih! Kylläpäs tekisikin mieli voittaa tuo kirja! AJatuksena nimittäin olisi tehdä juurikin kesäihanuuksia perheen pienimmille neideille, enkä pistäisi pahitteeksi vaikka tämä isompikin neiti löytäisi itselleen ideoita ;)

  NTI

  VastaaPoista
 7. Yökukkuja-kankaasta jotain kivaa itselle tai tytölle, paitako ehkä. Lisäksi kangasta on paituliin ja housuihin,kun nyt sais siis vain ompeluhommat aloitettua.
  THS

  VastaaPoista
 8. Työlistalla tällä hetkellä pipoja lapsille. Ja lisäksi tyynynpäällisiä lastenhuoneisiin. Ja ehkä jotakin mekkoa tytölle ja itsellekin, jos aikaa ja kärsivällisyyttä löytyy ;).

  RJ

  VastaaPoista
 9. Ihanan inspiroivan näköinen kirja :) 2,5v tytölle olisi suunnitteilla tehdä kesävaatteet itse ja tällä viikolla löytynyt kukkakangas vain odottelee sopivan mekkomallin löytymistä :)

  VastaaPoista
 10. Ihana kirja! Työn alla olisi juurikin erilaisia mekkoja siskontytölle ja paitaa sekä housuja omalle pojalle, sekä erilaisia pehmotyyppejä... :)

  VastaaPoista