torstai 8. maaliskuuta 2012

Käsityöihmiselle uutta lukemista

Ompelukone on ja pysyy rikkinäisenä. Ja mitä tekee epätoivoinen ompelija silloin? Hakee kirjakaupasta vähän lohtulukemista. Tosin tällä kertaa kävi niin, että lukemista tuli liikaakin!Hyviä kirjoja kaikki, erityisesti tuo laukkukirja oli mukava, kun siinä oli pari uutta tapaa ommella vetoketju + yksi tyyli, jonka saloista olen jo pisempään ajatellut ottavani selvää. Enää ei tarvitse! Nyt pitäisi vaan saada se toimiva ompelukone. Olen alkanut kääntyä sille kantille, että hankin käytetyn mekaanisen. Eipähän toistu tämän elektronisen koneen temppuilut enää.

Koneen metsästyksessä vierähtänee vielä tovi, joten pitäisiköhän sitä tässä ennen uusia aikaansaannoksia järjestää blogiarvonta. Olen tykännyt kirjallisuuden arpomisesta ja alunperin ajattelinkin arpoa näistä kirjoista jonkun. Nyt tosin haluan pitää ne kaikki itse, kun ne ovat niiiiin ihania. Mutta sehän ei estä hankkimasta arvontaa varten toista kappaletta. Löydätkö yllä olevasta pinosta mieluista kirjaa, jonka haluaisit omaan hyllyysi? Jos hyvin käy, saatat voittaa sen lähiaikoina kunhan saan arvonnan pystyyn.

4 kommenttia:

 1. Ääni Mekkoni mun kirjalla ja laukkuhullun opukselle. Olen molempia selannut kaupassa, mutta enpä taida vielä ostaa, jos täältä tärppäisi. Toivottavasti arvonta toteutuu pian.

  Terveisin: yli-innokas osallistuja!

  VastaaPoista
 2. Moi;
  Tuo onnellisen ompelijan opas kiinnostaisi :o)
  Olenkohan tuon laukkukirjan joskus voinut lainata kirjastosta? Jouluksi sain yhden alukkukirjan, joten siksi miellyin tuohon minkä mainitsin. Toisaalta myös "Mekkoni mun" - kansi on houkutteleva.
  Arvontaa odotellessa :o)

  VastaaPoista
 3. Hmmm, vaikea valinta mutta pisimmän korren taitaa vetää Laukkuhullun ompelukirja. Ääni siis sille :)

  Anja

  VastaaPoista
 4. Mekkoni mun! Tarvitsen mekkokaavoja kummilikalle ja olen selaillut tuota kirjaa kirjakaupassa jo pitkään himoiten!

  VastaaPoista