tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kilpailu!

Lupailin viime viikolla kilpailua ja tässä sitä nyt ollaan. Syytä juhlimiseenkin on. Kauppa ja blogi täyttävät molemmat vuoden ja kirjauduimme vihdoin myös Facebookkiin. Tämän kaiken kunniaksi arvomme kirja- ja tuotepalkinnon. Voittaja saa valita kahdesta kirjasta itselleen mieluisemman.Valittavana ovat englanninkielinen French General Home Sewn, joka sisältää maalaisromanttisia sisustamiseen liittyviä ompeluideoita sekä suomenkielinen Onnea Vauvalle kirja, jonka sisuksista löytyy puolestaan 30 ideaa ja ohjetta vastasyntyneen ruokalapusta valokuva-albumin koristeluun. Kirjojen lisäksi mukaan lähtee tietysti myös kirjan ohjeisiin sopivia kankaita.

Kuinka sitten voit osallistua kilpailuun? Se on helppoa. Käy tykkäämässä Facebook sivustamme. Arvomme palkinnon kaikkien tykkääjien kesken tiistaina 26. heinäkuuta. Onnea kisaan!

2 kommenttia:

  1. Piti käydä ihan amazonista katsomassa tuo Home Sewn, ihania juttuja siinä! Tilaan sieltä, ellei arpaonni ole myötäinen ;) Toivottavasti blogisikin jää vielä elämään, vaikka Facebookiin liityitkin. En itse nimittäin käytä Facebookkia paljon, mutta haluaisin silti käyttää yhä kaavojasi ym.

    VastaaPoista
  2. Eikös olekin! Sama kirja löytyy itseltänikin hyllystä. Ja juu. Blogi jää tietysti elämään. En viitsi spämmätä Facebookissa omilla tekeleilläni, enkä oikeastaan niillä kaavoillakaan. Tiedotan siellä vain uutuuksista ja kilpailuista, mutta niistäkin kulkee kyllä tieto tänne bloginkin puolelle. Eli ei huolta, et jää mistään paitsi :=

    VastaaPoista