keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Long time no see

Sairaslomalta kirjoittelen. Jouduin pieneen leikkaukseen, eikä haava anna minun istua koneen ääressä (ei tietokoneen, eikä ompelukoneen), joten pikaisista pikaisin päivitys jostain mitä tein jo joku aika sitten tyttärelleni. Hän ei paljon suunnittele mitä päälleen laittaa, vaan tärkeintä aamulla on saada vaatteet päälle "heti", jotta pääsee ovesta ulos kouluun tai leikkimään ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Ottobren 3/2009 lehdessä oli todella yksinkertaisen kesämekon kaava, joka täyttää nuo tyttäreni kriteerit.


En ole koskaan ollut kummoinen vaateompelija, ennemminkin teen kaikkea muuta, kuten noista aikaisemmista postauksista näkyy. Lastenvaatteiden kohdalla teen kuitenkin poikkeuksen. Niitä on kiva tehdä.


Sain äitienpäivälahjaksi luvan ja rahoitusta ostaa itselleni saumurin! En ole moista koskaan omistanut, joten sitä on nyt täällä ihmetelty. Trikookankaiken ompelu on ollut vaihtelevasti kivaa. Ensimmäinen t-paita onnistui upeasti, toinen ei millään. Eri kankaat kyseessä, joten siitä on varmaan kyse. Ehkäpä tuonne kaupan puolellekin alkaa ilmestyä trikoita, kunhan ensin opin niistä vähän enemmän itse :)

2 kommenttia:

  1. Voi sinnuu, koita parantua! Saittisi on alhaalla?!

    VastaaPoista
  2. Niinpä olikin! Kiitos! Vaan nyt se on takaisin :)

    VastaaPoista