lauantai 16. huhtikuuta 2011

Pulloessu ja sen kaava

Mekon ompelun välttely jatkuu. No. Olen minä saanut yläosan aika pitkälle, mutta siinä on työläs vaihe tulossa seuraavana niin kummasti on taas kivempaa tehdä kaikkea muuta. Vaikkapa pulloessuja! Vaikka ovathan ne sentään etäisesti sukua mekoille - eikös? Olen aina ollut hyvä huijaamaan itseäni ;)

Mutta se pulloessu. Kysehän on siis alla olevan kaltaisesta kapistuksesta.Tein kaavasta kokopitkän, koska jotkut haluavat essunsa pitkänä, jotkut lyhyempänä ja kaavan lyhentäminen on helpompaa. Minun essuni on tuollainen todella pelkistetty, mutta siitä saa näyttävämmän tekemällä vaikkapa taskun etumukseen (taskuun voi sujauttaa viestin pullon saajalle). Romanttisesta tyylistä pitävä viimeistelee essun helman brodyyrillä ja jo pelkillä kangasvalinnoilla essusta saa täysin itsensä (tai saajansa) näköisen.

Pullon taakse ompelin pitkät nauhat, joilla se solmitaan kiinni.Muista sovittaa kaavaa pullon päälle ennen kuin alat leikellä tai ommella. Pulloja kun nyt on eri mallisia ja kokoisia. Lataa kaava tästä - mukavia ompeluhetkiä!

2 kommenttia:

  1. Sinä se sitten jaksat näitä kaavoja tehdä! Kiitos taas tästäkin. Jossain vaiheessa voisi listata kaavat yhteen postaukseen. Ettei vaan jää mistään paitsi?

    Minna ja parannusehdotus

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti, pistän korvan taakse. Eiköhän ne saada tänne listattua :)

    VastaaPoista