perjantai 8. huhtikuuta 2011

Mekon välttelyä pääsiäisen varjolla

Huh. Nyt muistan miksi en ole juuri tehnyt vaatteita itselleni. Aikuisten koon vaatteiden tekeminen on aikaa vievää puuhaa. Pelkästään kaavojen leikkaamisessa menee ikä ja terveys! No. Kaavat on leikattu, kangas samoin, enää ompelu on jäljellä. Kummasti sitä vaan löytyy kaikenlaista muuta (lue: helpompaa ja nopeampaa) ommeltavaa. Kuten tämä alla oleva esimerkiksi.Idea on varastettu esimieheltäni. Hän teki aikoinaan virpojille jämäpaloista yllätyspussukoita ja ajattelin nyt tehdä samoin. Tein pussukoista sen verran isoja, että niihin mahtui kuvassa näkyvien pikkupussien ja munien lisäksi myös pääsiäispatukka. Ehkä sinne olisi perinteinen pääsiäismunakin mennyt, mutta halusin laittaa sisällöksi jotain vähän erilaista. Pussit virpojat voivat tietysti uusiokäyttää omien pikku salaisuuksiensa säilyttämiseen.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea! Minullakin on samoja oireita, etteivät nuo omat omplukset oikein maita. Lasten vaatteet kun saa parhaimmillaan tehtyä yhdessä illassa valmiiksi... yritä siinä sitten motivoitua omista.

    - Lilli

    VastaaPoista
  2. Tismalleen samat ajatukset minullakin! Pitäisi ommella useammin itsellekin, ettei tule niin pahana järkytyksenä, että kuinka aikaa vievää puuhaa se on ;)

    VastaaPoista