maanantai 15. marraskuuta 2010

Arvontaa pukkaa

Kylläpä tämä ankea synkeys vetääkin mielen matalaksi. Tuntuu, ettei veto meinaa millään riittää edes käsityöprojekteihin. Pitäisi ommella tytölle mekko joulujuhlaa varten (tällä kertaa ajoissa), mutta niin vaan on urakka jäänyt kankaiden ihmettelyyn. Onneksi on asioita jotka piristävät. Ensilumi, suklaa ja blogiarvonta!

Kävijöitä on laskurin mukaan tullut jo 2000, wau! Sen kunniaksi arvotaan tällä kertaa englanninkielinen teos "Home-made Vintage". Tässä n. 140 sivuisessa teoksessa on esitelty kuvin ja tekstein 40 helpohkoa ompeluprojektia puutarhaessusta (ihana ohje, pakko toteuttaa ensi kesäksi) joulusukkaan. Loistavia ideoita mm. joululahjoiksi!

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin ja paljastamalla mikä työ sinulla on kesken ja odottaa inspiraatiota, oikeita kankaita tai hiljaista hetkeä.

10 kommenttia:

 1. Juuri löysin ihanan blogisi, ja heti oli tarjolla ihana arvonta! Eli osallistun tietenkin!

  Mulla on nyt tällä hetkellä kesken ostoskassien ompelu kierrätyskankaista, pukinkonttiin ovat menossa.

  VastaaPoista
 2. Minulla ei ole tällä hetkellä mitään kesken, koska ei ole ideoita. Peukalo on lisäksi aivan totaalisesti keskellä kämmentä. Ehkäpä tuosta kirjasta olisi apua?!

  - Juhanin Liisi

  VastaaPoista
 3. Hip hei ja arvontaan mukaan! Keskeneräisiä töitä olisi vaikka muille jakaa. Ehkä "kiireellisinpänä" viltti, johon pitäisi virkata muutamia neliötä. On tulossa vauvalle, joka on jo syntynyt... Jouluksi aion ehtiä.

  Marketta

  VastaaPoista
 4. Heippan ja kiitos penaalin ohjeesta - oikein selkeä, meikäläinenkin tajusi...;) Keskeneräisiä töitä piisaa: kännypussukka, tilkkutäkki, joulukoristussydämet...eli inspistä odotellessa tuo hieno kirja olisi varmaan avuksi!

  VastaaPoista
 5. Oi voi... kunpa et olisi muistuttanut. Löytyy verhot, päiväpeitto ja pari pusakkaa. Varmasti muutakin keskeneräistä, mutta kyllähän noissakin olisi jo tekemistä.

  Annukka

  VastaaPoista
 6. Ihana arvonta :) tottamaar osallistun :) ja nyt pitäisi mahdollisimman pikaisesti kutoa juuri syntyneelle pienelle neidille villahousut ja tietty muutama vaippakaan ei olisi pahitteeksi :).

  VastaaPoista
 7. Hmmm... ompeluksia ei ole kesken, mutta virkata pitäisi personallisia patalappuja joululahjoiksi. Että voikin olla puuduttavaa hommaa... Kirja piristäisi kovasti urakan kanssa ^^

  VastaaPoista
 8. Minä olen totaalinen aloittelija ompeluasioissa. Löysin ohjeen kankaisiin säilytysrasioihin, ja se odottaa oikeaa hetkeä. Kankaat on valittu, ja harjoituskappale tehty. Pitäisi vaan aloitta..

  VastaaPoista
 9. Löysin blogisi sattumalta ja osallistun arvontaan:) Keskeneräisiä töitä on mm. jumppahousut (pitäisi kaventaa), pitkä juhlableiseri vuodelta 2005! Yritetty tehdä siihen vuori jälkikäteen ja osoittautui hankalaksi, joten kaapin perukoilla lojuu. Kaikki mikä viittaa käsillä tekemiseen kankaista saa innostumaan ja kaipaankin kovasti virikkeitä. Kirja olisi mukava yllätys!

  VastaaPoista
 10. Kankaita "penkoessani" internetin maailmasta löysin kauppaasi ja sieltä blogiisi :) Keskeneräisiä töitä ei tällä hetkellä ole, mutta montamonta ideaa päässä jotka pitäisi vielä toteuttaa ennen joulua. Kivoja talvipäiviä !

  VastaaPoista