lauantai 12. kesäkuuta 2010

Piskuinen pupupehmolelu (lataa kaavat itsellesikin)

Tyttäreni suorastaan rakastaa pehmoleluja. Niitä on sängyssä ja hyllyissä kymmenittäin, eikä yhdestäkään voi tietenkään luopua. Tein hänelle itsekin yhden, piskuisen pupun, joka tuossa alla nauttii kesästä :)Pupun pehmoinen turkki on tehty ohuesta microfleece kankaasta ja kasvot on kirjottu tavallisella ompelulangalla. Silmiksi voisi laittaa vaikka napitkin, mutta meillä käy jonkin verran pieniä taaperoita kylässä, niin ajattelin kirjonnan olevan turvallisempi ratkaisu.

Jos mielesi tekee omaa piskuista pupua, laitoin sen kaavat jakoon tuohon alle. Pupu ei ole helpoimmasta päästä ommeltava työ, koska mutkia ja käännöksiä on paljon, mutta se on toisaalta myös sopivan pieni ommeltavaksi vaikkapa käsin yhdessä lapsen kanssa.

Mikäli tilaat Piskuisen verkkokaupasta Piskuisen pupun kangaspaketin, saat paketin mukana myös valmiiksi tulostetut ohjeet ja kaavat.

Lataa tästä itsellesi Piskuinen pupu - kaavat ja ompeluohjeet. Tarvitset PDF tiedoston avaamiseen Adobe Reader ohjelman.

Pupu on hieman alaston ja suunnitteilla onkin, että syksyllä teemme pupulle vaatteitakin. Nyt kesällä hän saa kuitenkin juoksennella pelkässä turkissaan.

Iloisia ompelu- ja leikkihetkiä pupun kanssa!

2 kommenttia:

  1. Tämä on aivan iiihana! Kiitos kovasti, että jaoit kaavankin.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä idea! Kiitos! On kyllä suloinen pupu :)

    VastaaPoista